2015-01-07 09:36:31• hírek • Blikk.hu

Amerikába vágyódik Keresztes Ildikó

Amerikában is szerencsét próbálna Keresztes Ildikó! A bomba formában lévő énekesnő tudja, hogy a tengerentúlon sincs kolbászból a kerítés, mégis rengeteg kiaknázatlan lehetőséget lát odaát, ahol szívesen kipróbálná magát.

Ha visszatekint 2014-re, mit lát, milyen évet zárt?

- Életem egyik legjobb esztendeje volt a tavalyi. Minden szempontból fantasztikus évet tudhatok magam mögött, csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni, szerintem így érzi magát az is, aki olimpiát nyert. Ott is nagyon sok lemondással jár a siker, de megéri, én is pont így érzem. Életem legjobb formáját futom, boldog vagyok, és azt hiszem, ez látszik is.

Sok helyen járt már a világban. Mi volt a legmeghatározóbb utazási élménye?

- Amerikában megtaláltam a helyem. Ott rengetegféle ember van, és mindenkitől tanultam, kaptam. Rendkívüli élmény volt, bár turistaként nyilván könnyebb a dolga az embernek. Úgy érzem, oda még vissza kell mennem, mert sok-sok kiaknázatlan lehetőség van, akár szakmai szempontból is.

Új kihívások után nézne tehát az Egyesült Államokban?

- Félreértés ne essék, nincsenek világmegváltó terveim, de igen, nekivágnék. Tisztában vagyok vele, hogy hamarabb kellett volna nekifutni a dolognak, ha végleg ott akartam volna maradni, de a saját „kaméleonságomat" így tudom kihasználni. Sok minden érdekel, s úgy élem az életem, hogy a következő ötven évben is jól érezzem magam, és elvegyem az élettől, amit ad. Ha úgy adódik, hogy kint is megmérethetem magam, örömmel és elszántan állok elébe.

Még több bulvár hírt a Blikk.hu-n olvashat!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: