2019-09-09 04:15:20• hírek • Blikk.hu

Amerikába menekült a fájó emlékek elől Vajna Tímea

Szeretett férje elvesztése óta nehezen találja a helyét Vajna Tímea.

A januárban elhunyt filmügyi kormánybiztos özvegyének lelki sebeire egy rövid időre gyógyírt jelenthet a környezetváltozás, hiszen péntek óta az Egyesült Államokban tartózkodik, ahol a letelepedéséhez szükséges papírokat és feltételeket igyekszik előkészíteni. Instagram-oldalán megmutatta kaliforniai lakását, ahol megszáll ez idő alatt. S azt is látni engedte követői számára, hogy egy Andy Vajnáról (†74) készült portrét helyezett el a nappaliban, egy jól látható helyen a falon.
 

„Most jó lesz kicsit itt lenni. Mondjuk egész nap az ügyvédekkel leszek. Már nagyon rossz volt Budapesten a közös házban. Főleg este” – írta közösségi oldalán a fiatal özvegy.
 

A Blikk úgy tudja, Tímeát még mindig borzasztóan megviseli a férje elvesztése óta tartó időszak. Amellett, hogy a kettős állampolgárságot próbálja megszerezni, rengeteget kell tárgyalnia az ügyvédekkel, ugyanis hamarosan kezdetét veszi a hagyatéki tárgyalás. 
 

A legnehezebbek mégis az egyedül töltött esték a budai villában, amely a férjéhez kötődő emlékekkel van tele. Most néhány napra elutazott, így kiszakadt a számára nyomasztó emlékekkel teli környezetből.
 

– A napjaim szerencsére nagyon zsúfoltak a céges ügyek és egyéb problémák intézése miatt. Viszont esténként magányos vagyok, hiányzik Andy – vallotta be korábban a Blikknek.
 

– Általában egészséges életet élek, sokat sportolok, az étkezésemre is odafigyelek. De Andy halála óta felborult a lelki és fizikai egyensúlyom, ezért szedek antidepresszánst és gyengébb altatót. Ezektől a gyógyszerektől nem válok függővé, bármikor abba tudom hagyni a szedésüket – szögezte le Tímea.
 

Azt is megjegyezte, már korábban is sokat segített neki, hogy az állatai veszik körül, amelyeket a kormánybiztos is nagyon szeretett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: