2013-10-03 01:47:41• hírek • MTI

Amerikába költöznek Vajnáék

Vajna Tímea nem érzi jól magát Magyarországon! Ma este a SuperTV2 Hal a Tortán című adásában többek között arról is panaszkodik Andy Vajna fiatal felesége versenytársának, Pirner Almának, hogy Amerikában jobban érzi magát.

– Mostanában kint szeretek lenni, mert itt, Magyarországon állandóan csak a bántás megy, úgyhogy nem nagyon szeretek itthon lenni – kezdte Timi, amikor a sztriptízvilágbajnok szőkeség a terveikről kezdte faggatni.

– Ha Andynek lejár ez a munkaszerződése, szeretnénk kimenni külföldre, Amerikába. Nem lennék egyedül, mert most már ott kint is sok barátom van – mesélte a lány, akit amióta a nyár végén feleségül vett Andy Vajna, rengeteg támadás ért. Sokan azzal vádolták, hogy érdekből ment hozzá a hollywoodi producerhez, érthető tehát, hogy szívesebben költözne olyan országba, ahol tiszta lappal indítva élhetné az életét. Ezek alapján már az is érthető, hogy miért nem vásárolt Budapesten saját otthont a házaspár, miért csak bérelnek egy jókora villát. Nincsenek helyhez kötve egy méregdrága ingatlannal, bármelyik pillanatban meggondolhatják magukat, és a tengerentúlra költözhetnek egy új és békés élet reményében.

– Szerintem elég nyilvánvaló, hogy milyen bántásokra gondolok. A legtöbben úgy alkotnak véleményt rólam és a kapcsolatunkról, hogy egyáltalán nem is ismernek.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: