2011-01-06 15:25:09• hírek • MTI/Reuters/dpa

Amerika kedvencei

Alkonyat
Alkonyat

Ismét az Alkonyat vámpírtörténet vitte a pálmát az amerikai közönségdíj szavazásán, de Katy Perry énekesnőnek és Johnny Depp színésznek is termett babér.

A szervezők szerint rekordot jelentő 175 millió szavazat érkezett hozzájuk a közösségi oldalakon és az interneten. A People's Choice néven ismert díjat televíziós, filmes és zenei kategóriákban osztják ki, és vannak, akik szerint előrejelzésül szolgálhat a szórakoztatóipar legfontosabb elismeréseivel, így az Oscar-díjjal kapcsolatban is.

Az Alkonyat vámpírfolyam harmadik részének filmfeldolgozása, a Napfogyatkozás lett a közönség kedvenc filmje és drámája. A legkedveltebb színésznő, Kristen Stewart épp ebben a filmben játszik, és olyan hollywoodi dívákat előzött meg, mint Julia Roberts és Angelina Jolie. Az Alkonyat mindazonáltal valószínűleg nem vesz részt az Oscar-versenyben.
A közönség díját kapta a legjobb férfi színész kategóriájában Johnny Depp, a televíziós elismeréseket a Glee, a sorozat egyik főszereplője, Jane Lynch, valamint a Doktor House és a szériában látható Lisa Edelstein kapta.

A legjobb női előadó és a világháló kedvenc híressége Katy Perry énekesnő lett, megelőzve Lady Gagát. Taylor Swift kapta a legjobb country énekesnőnek járó díjat. A fiatal előadó Elton Johntól vehette át az elismerést.
A közönség szavazatai alapján összesen 44 kategóriában osztották ki a díjat. A rajongók december 7-ig adhatták le online szavazataikat. A 37. díjátadó ceremóniát a Los Angeles-i Nokia Színházban tartották, az est házigazdája Queen Latifah volt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: