2009-04-29 15:33:51• hírek • Szatmár.ro

Amatőrök és profik is versenyeznek

Az új autók iránt érdeklődőket újra városunkba csábítja a május 7 és 9 között megrendezendő AutoExpo, ahol szinte az összes, országunkban forgalmazott márkanév képviselteti magát. Az autókiállítással párhuzamosan Megyei Rallysprint Bajnokságot is szerveznek, amelyre még mindig lehet jelentkezni.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal együttműködésével, a Showtime Entertainment Factory, a Business Transaction és a Skeav Design közösen rendezik meg a 2009-es tavaszi autókiállítást. A háromnapos rendezvény megnyitóját május 7-én, 10 órától tartják. A legismertebb márkák tömkelegét csodálhatjuk meg, de nem csupán megismerkedhetünk egy-egy különleges darabbal, hanem meg is vásárolhatjuk azokat.

A szervezők szeretnék ezt a rendezvényt is megfűszerezni egy kis látvánnyal: ezért a szatmári AutoSportKlub és az A.C.R szatmári kirendeltsége által közösen szervezett rallysprint versenyt a kiállítással egy időben szervezik meg.

Az EXPO utolsó napját egy kis autóverseny színesíti majd, ugyanis a megyei RallySprint bajnokság harmadik futamát május 9-én, szombaton, 12 és 17 óra között a lezárt Transilvania sugárúton szervezik meg. Nem ez a legnagyobb újdonság a versennyel kapcsolatban: a szatmári autósport történetében először tartanak párhuzamos szalomversenyt, amelynek fő látnivalójaként a pályán egyszerre két versenyző rajtol, ellentétes irányba, a nagy sikerű Race of Champions versenyek mintájára.

A szervezők a látványos és különleges verseny előkészítése mellett, a résztvevők és nézők biztonságát is szavatolják, speciálisan erre készített gumifalakkal és kordonokkal, izgalomról pedig az eddig benevezett amatőr és profi kategóriás versenyzők gondoskodnak majd.

A versenyre nevezni a Román Autóklub A.C.R szatmári székhelyén lehet, több kategóriában. Részletes információkkal Seletye Dávid a 0744-792297-es és Attila Boot a 0744-93888-as telefonszámokon szolgálnak.

Még lehet jelentkezni a Megyei Rallysprint Bajnokságra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: