2010-08-13 09:02:18• hírek • Szatmár.ro

Családi hétvége Börvelyben

A Börvelyi Staruinta együttese pontosan 25 évvel ezelőtt mérkőzött meg a megyei bajnokság megnyerése után a C-osztályba jutásért, és az ellenfél nem más volt, mint a nagymúltú (és nagyjelenű) Kolozsvári CFR együttese.

A kudarc ellenére minden egyes börvelyi volt futballista és szurkoló szívesen emlékszik vissza a történelmi eseményre. A vasárnapi ünnepség célja az, hogy a jelenlegi generáció is tudjon a helyi futballélet legkiemelkedőbb eseményéről, amely példát mutathat a következő időszakra is.

A családi hétvége fő attrakciója a jelenlegi Staruinta és a helyi öregfiúk gálamérkőzése lesz. A szervezők kupákat és okleveleket osztanak ki a jelenlegi és a 25 évvel ezelőtti legjobbaknak. Természetesen nem fog hiányozni a jókedv sem, amit italok és bográcsgulyások tesznek még fokozottabbá. A családi nap szabadtéri bállal fejeződik be.

Kiss Zoltán alpolgármester beszámolt róla: a költségvetésből egyetlen lejt sem különítettek el a szervezési költségekre, a teljes kiadást szponzorok bevonásával állják.


Bográcsost is főznek majd a Családi Hétvégén
Bográcsost is főznek majd a Családi Hétvégén


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: