2011-03-13 15:15:06• hírek • MTI/AFP

Alonso dobogón kezdene

Fernando Alonso már az idei Forma-1-es világbajnokság első futamán, a melbourne-i Ausztrál Nagydíjon dobogóra szeretne állni.

A kétszeres világbajnok, tavaly második helyezett spanyol pilóta a barcelonai tesztelés szombati zárásán úgy fogalmazott, hogy nagyon eredményes felkészülésen van túl csapatával, a Ferrarival.

"Mi teszteltünk a legtöbbet, eközben pedig nekünk volt a legkevesebb gondunk. Ami a versenyképességet illeti, ennek megítéléséhez természetesen meg kell várni az ausztrál nagydíjat, de alapvetően nem változott a helyzet az elmúlt évhez képest" - utalt arra, hogy az elmúlt évben is eredményes csapatoktól, illetve pilótáktól vár jó szereplést. - A McLarennel számolni kell majd a végén, a Mercedes, úgy tűnik, előrelépett, de a Red Bull és a Ferrari is elöl lesz. Elvileg éppen a Red Bull két pilótája, Sebastian Vettel és Mark Webber számít favoritnak."

Eredetileg Bahreinben, a szahíri pályán került volna sor a vb-sorozat nyitányára, ám a bizonytalan belpolitikai helyzet miatt két és fél hete törölték az ottani GP-t, így a március 27-i melbourne-i versenyen indul a sorozat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: