2005-07-24 23:31:26• hírek • Szatmar.ro

Alonso célegyenesben

20050724j18k.JPG Alonso ismét győzött. Räikkönent sorozatban harmadszor hagyta cserben autója

Hiába rajtolt és versenyzett szenzációsan a finn Mclarenes pilóta, Kimi Räikkönen, az autója ezuttal is cserbenhagyta. Az első kerékcserék után nem sokkal a tetemes előnnyel vezető Mclaren Mercedes se szó, se beszéd, megmakacsolta magát. Folytatódik tehát a pechsorozata, hiszen idén harmadik alkalommal veszít az első helyről, ráadásul az elmúlt két futamon motorcsere miatt 10 hellyel hátrébbról rajtolhatott el.
Az addig második helyen haladó Renault így könnyedén gyűjthette be az újabb  10 pontot. A idei világbajnokság ily módon, ha matematikailag nem is, de gyakorlatilag lefutott.Az előnye ugyanis immár 37 pontra nőtt.

Második helyre szintén nagyszerű teljesítménnyel Juan Pablo Montoya jött fel, aki az időmérőn vétett hibája miatt az utolsó helyről kezdte a küzdelmet. A dobogó harmadik fokát Jenson Button szerezte meg. A németek nagy bánatára a hazai pályán versenyző Michael Scumacher végig szenvedte a versenyt az ismét gyengén teljesítő Ferrarival, így csak az ötödik helyre tudott befutni.  

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: