2012-03-22 07:40:37• hírek • Blikk.hu

Barátok közt: Felkészültek a sorozat utáni életre

Kiss Ramóna esküvőszervezéssel, Tihanyi Tóth Csaba vándorszínházzal foglalkozik.

Nap mint nap látjuk őket a képernyőn, részesei lettek a mindennap­jainknak, éppen ezért sok néző olykor már arról is elfeledkezik, hogy ők valójában színészek, karakterük csupán egy felvett szerep. Amellett azonban, hogy naponta megszemélyesítik egy-egy kedvencünket, ők is próbálkoznak az élet más területein.

Akad olyan színész, aki teljesen más irányban próbál szerencsét, mint például a Barátok közt Zsófija, Kiss Ramóna, aki esküvőszervező cégbe fogott, de kollegája, Tihanyi Tóth Csaba vándorszínházával megmaradt eredeti foglalkozásánál, a színészetnél.

Kiss Ramóna másfél évvel ezelőtt döntött úgy, hogy kipróbálja magát ezen a területen, egy barátnője kérte meg, hogy segítsen neki megszervezni az esküvőjét, ami annyira jól sikerült, hogy Rami mélyebben beleásta magát a szervezésbe.

- Nagyon fontosnak tartom, hogy az ember több lábon álljon, persze számomra az első a sorozat, éppen ezért sehol nem tartana a cég a nélkül a csapat nélkül, amelyik mellettem áll. Nem vagyunk egy profitorientált cég, természetesen vannak felkéréseink, de bevallom, hogy holnap nem ebből leszek milliomos. Szeretjük csinálni, de szerintem teljes erőbedobással egyszerre csak egyvalamire lehet koncentrálni - mondta a Blikknek Kiss Ramóna.

Hozzá hasonlóan a hamarosan apai örömök elé néző Tihanyi Tóth Csaba is saját vállalkozást üzemeltet, igaz, esetében előbb volt a Tihanyi Vándorszínpad, mint a Barátok közt.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: