2016-09-01 09:51:30• hírek • Blikk.hu

Álomesküvő: Feke Pál titokban vette el Gyenesei Leilát

Feke Pál musicalszínész csendben elvette szerelmét, Gyenesei Leila csapatvilágbajnok öttusázót. A családias, meghitt szertartás után egy helyi pincészetben rokonok és közeli bará­taik, színészek, sportolók ünnepelték az ifjú párt, ott volt természetesen az örömapa, Gyenesei István egykori önkormányzati miniszter is.

- Pontosan úgy sikerült az esküvőnk, ahogyan elterveztük, és amilyenek mi vagyunk, volt benne mélység és lazaság is. Felejthetetlen marad ez a nap, mert azokkal oszthattuk meg a boldogságunkat, akik fontosak nekünk. A legközelebbi barátok, sporttársak, rokonok voltak jelen életünk fontos eseményén. Megkoronáztuk a szerelmünket - árulta el a közkedvelt színész, aki tavaly májusban jegyezte el a két évvel ezelőtt megismert Leilát. Az arát a hagyományokhoz híven édesapja, dr. Gyenesei István egykori parlamenti képviselő, Gyurcsány Ferenc második kormányának önkormányzati minisztere kísérte az oltárhoz.

- Csodálatosan nézett ki a lányom, nagyon büszke voltam rá - mondta az egykori politikus. - Ő a picuri a családban, a legkisebb gyermek, aki csak a korát illetően a legkisebb, amúgy 180 cm magas. Az esküvőt és a lakodalmat is ebben a kedves kisvárosban tartottuk, egy közismert pincészetben. A rokonok és barátok közül sokan összekötötték a lagzit egy hosszú hétvégével. Az idő is gyönyörű volt, szikrázó hétvége, kívánni sem lehet szebbet. Egy kívánságom mégis maradt, az pedig az unokák érkezése.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: