2016-04-22 12:28:40• hírek • Szatmár.ro, refszatmar.eu

Álmok, vágyak, érzelmek, kapcsolatok

Az RMDSZ szatmárnémeti nőszervezetének szervezésében mutatták be Elek György, Aki nekem virágot álmodott című könyvét az Art Cafféban. A jó hangulatú beszélgetésekbe torkolló alkalmon színművészek adták át a szerző néhány gondolatát, de a zene segítségével is megszólaltak a könyvben megírtak.

A csütörtökön délután 17 órától kezdődő rendezvényt Poszet Kinga, az RMDSZ szatmárnémeti nőszervezetének elnöke nyitotta meg, elmondva, hogy nőként nagyon tudott azonosulni azokkal a gondolatokkal, amelyeket a könyvtől kapott.  Az Aki nekem virágot álmodott című kötetet Tóth Klára pszichológus mutatta be, részletesen és szakszerűen beszélve az álmokról, vágyakról, érzelmekről és kapcsolatokról.

A Harag György Társulat színművészei: Laczkó Tekla, Bándi Johanna és Rappert-Vencz Gábor (utóbbi énekelt is) részleteket olvastak fel a kötetből, de nem csak a könyvekből, hanem a jelenlevők arcáról is lehetett olvasni, megfogták őket a szerző sorai.

Rácz Ervin erdődi református lelkész moderálásával értékes és őszinte beszélgetés alakult ki, melyben a csend is beszélt. A lelkipásztor elmondta, hogy Elek György néhány írása hiteles igehirdetés is. Záróakkordként Cserey Csaba ütőhangszerművész a zene nyelvén tolmácsolta azt, amit ő megértett a könyvből.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: