2014-02-05 16:40:11• hírek • Szatmar.ro

Szatmári Díjkiosztó Gála - február 10-én

A Szatmárnémeti „Dinu Lipatti" Állami Filharmónia előadótermében kerül sor február 10-én, hétfőn, 17 órai kezdettel az idei Szatmári Díjkiosztó Gálára, melynek keretében az oktatás, a sport és a kultúra terén kiemelkedő eredményeket elért Szatmár megyei személyeket díjazzák.

Immár hagyománnyá vált, hogy a Szatmár Megyei Tanács díjazza a kiemelkedő eredményeket elért pedagógusokat, sportolókat, illetve a kulturális élet főszereplőit. Az első ilyen jellegű díjátadásra 2008-ban került sor.

A gálaesten átadják az „Év embere" kitüntetést is. A díjakat jelképező, Radu Ciobanu képzőművész által készített bronzszobrocskákat idén hatodik alkalommal vehetik át a megye kitüntetettjei.

Amint azt a Megyei Tanács elnöke kifejtette: „A Szatmári Díjkiosztó Gála évenkénti megrendezése annak visszaigazolásául szolgál, hogy a Szatmár megyében élő tehetségeknek minél nagyobb kibontakozási lehetőséget kell biztosítanunk.

A Szatmári Díjkiosztó Gála erőt ad ahhoz, hogy higgyünk értékeinkben. Tisztelvén a művész, a tanár és a sportoló munkáját, nagyobb meggyőződéssel tudjuk fiataljainkat arra ösztönözni, hogy az értékeket megbecsüljék, illetve példaképként álljanak előttük mindazok, akik fáradhatatlanul tehetségüket, bátorságukat és lelküket adják hivatásukért."

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: