2009-08-28 17:18:57• hírek • Gozner Gertrud

Díjmentes vizsgálat

Péntek déltől fogadják az autósokat az Autonet Kft. ingyenes gépjármű-ellenőrző standjánál a Real hipermarket parkolójában.

Folyamatosan érkeznek a kocsik a PitStop bokszhoz, olyan még nem volt, hogy a déli kezdés óta nem lett volna munkánk - tudtuk meg Winkler Rolandtól, az Autonet Kft. projektmenedzserétől.

Egy benzines autó átvizsgálása 11-12 percbe kerül, egy diesel meghajtású gépjárművet hat perc alatt nézünk át. Ebben az ütemben egy óra alatt körülbelül hat autót tudunk átvizsgálni - magyarázta a szakember. A legtöbb hibát a lengéscsillapítók és a fényszórók beállításánál tapasztalták, és találkoztak már olyan autóval is amelynek műszaki állapota nem engedné meg, hogy közlekedjenek vele - tette hozzá Winkler.

Első szakaszban minden egyes autón elvégeznek egy lengéscsillapító tesztet, amit guminyomás és gumimélység mérő teszt követ. Ezután következik a gázelemzés, majd a motorháztető felnyitásával megmérik a fékfolyadék szintjét, feltöltik az ablakmosó folyadékot és az akkumulátort, amit fényszóróvizsgálat és klímacsere követ. A kapott eredményeket az Autonet szakemberei kielemzik, közlik az autó vezetőjével, majd szükség esetén a partner szervizekhez irányítják a klienst.

Az ingyenes műszaki ellenőrzésen kívül minden egyes autós 30, illetve 50 lej értékű kupont is kap, amely árengedményt biztosít a kijelölt szervízműhelyben. Ráadásul táskákkal és törlőkészlettel is meglepnek minden egyes jelentkezőt. Az Autonet Kft. díjmentes szervízstandjával hamarosan az ország egyéb városaiban, Nagyváradon, Kolozsváron, Brassóban, Bukarestben és Konstancán is találkozhatunk. Szatmárnémetiben szombat késő délutánig tart még az akció a Real parkolójában.



Egy benzines autó átvizsgálása 11-12 percbe kerül



Szombaton délelőtt tíztől lehet jelentkezni az ingyenes műszaki vizsgálatra


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: