2010-07-08 09:43:53• hírek • Szatmar.ro

Állítsd át a szexuális órád

Szeretkezni... igen, na de mikor? Reggel, délben, este, éjszaka, csak hétvégén vagy bármikor? Ha unod a megszokott időpontot, változtass szex szokásaidon! Éppen itt az ideje, hogy „kicseréld az elemeket". Gondolj az utolsó szexjelenetre. Mikor indultatok lendületbe? Ezúttal kiderítheted, mit mond a biológiai órád a szexuális életedről.

Éjfél előtt. Az alvás előtti esti szex azért ideális, mert ebben az időpontban jobbik esetben laza és nyugodt vagy. A párok többsége mégsem ebből az okból kifolyólag szeretkezik az esti órákban, sokkal inkább azért, mert a szexuális életüket a munkájukkal szemben nem kezelik prioritásként. Ezért a szeretkezést a nap végére időzítik, ami abban az esetben, ha nagyon fáradtak, nem mindig a legmegfelelőbb időpont. Az éjszakába nyúló szexpartyk nagyon intenzívek lehetnek, mivel rengeteg idő adott ahhoz, hogy egymással törődjetek. Ha már unod, hogy a szexre szinte csak az éjszakai órákban kerül sor, változtass a kialakult szokáson. Egyeztess pároddal, és egy eget rengető „akcióval" szakítsátok meg a rutint.

A reggeli órákban. Kipróbáltad milyen a szex éhgyomorra? A reggeli szex igazán izgalmas lehet. A kiadós alvás után a test kipihent, félig még az álom világában barangolsz, de lassan ébredezel és közben a szervezet a szex által kel életre. A szex az egyik legideálisabb módja annak, hogy jól induljon a nap. A tesztoszteronszint a reggeli órákban a maximumon van. A korlátolt idő ellenére, nagyon intenzív „ébredésben" lehet részetek. A reggeli szex rutinját úgy szakíthatod meg, ha mondjuk vacsora előtt szeretkezel, aztán jöhet egy kis ráadás, a desszert.

Délutáni szieszta helyett jöhet a szex. A szexuális hormonok 15 óra tájékán ismét a maximumon tombolnak. Ebben az időpontban még nem vagy nagyon fáradt, és van energiád egy kis hancúrozáshoz. A délutáni szexnek egyetlen titka van, maga a tiszta élvezet. Ha unalmasnak találod a délutáni szex időzónáját, állítsd be a mobilod, hogy a reggeli órákban korábban ébresszen és próbáljátok ki milyen egy igazán gyors reggeli menet. Hidd el, számtalan izgalommal teli újdonságban lehet részed. Fő a változatosság!


Szakíts a megszokással és válassz más időpontot a szexhez

Szakíts a megszokással és válassz más időpontot a szexhez


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: