2015-05-03 22:33:32• hírek • Blikk.hu

Allergiás rohamtól szenvedett Rubint Réka

Komoly és roppant kellemetlen tünetekkel járó betegség miatt kezdett el foglalkozni a mostanában divatos paleoétkezéssel Schobert Norbert és felesége.

A Blikk megtudta: Rubint Rékának több allergiás rohama is volt az utóbbi néhány évben. A közelmúltban elvégzett vizsgálaton pedig nemcsak az derült ki, hogy Réka szinte minden, kertjükben lévő növényre allergiás, hanem az is, hogy laktózérzékeny.

- Norbika születése után voltak először allergiás problé­máim. Ezek évről évre egyre durvábbak lettek. Végül már akkor is voltak allergiás tüneteim, amikor semmi sem virágzott - sóhajtott Réka. - Észrevettem, hogy amikor tejet vagy tejtermékeket fogyasztok, egyre nehezebben tudom megemészteni. Mondták az ismerőseim, hogy vegyem komolyan ezt a problémát, mert nagyon súlyos következményei is lehetnek, ha nem figyelek. Sőt akár meg is fulladhatok egy súlyosabb allergiás roham során. Az utóbbi időben egyre kellemetlenebbé váltak a tüneteim. Folyamatosan hányingerem volt, fájt a hasam, és kibírhatatlanul viszketett a bőröm meg a szemem. De olyan is előfordult, hogy le kellett pihennem, mert éreztem, hogy zsibbad a testem, és szédülök. Végül rászántam magam, és elmentem egy nagyon alapos allergiavizsgálatra. Itt megállapították, hogy gyakorlatilag minden növényre és virágra allergiás vagyok, ami a kertünkben van. És az is kiderült, hogy változtatnom kell az étkezésemen, mert laktózérzékeny vagyok.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: