2010-09-14 15:14:09• hírek • Póti Orsolya

Állatterápiás program indul ovisoknak

A Dog For Life állatterápiás tevékenységei mellett egy kifejezetten óvodásoknak szóló interaktív program veszi kezdetét, melynek célja a személyiségfejlesztés és oktatás.

A 2-3 év közötti óvodások számára kifejlesztett program főszereplője Porter, a labrador lesz, aki Románia legeredményesebb állatterápiás kutyája. Erősségei közé tartozik a frizbizés és a kutyatánc. Rajta kívül egy szálkás szőrű tacskó kap szerepet és a későbbiekben újabb kutyák is részt vesznek a programokban, azért, hogy a gyerekek minél több kutyafajtát ismerhessenek meg.

A Dog For Life Egyesület, mint Románia első állatterápiás egyesülete a Free Life Egyesület közreműködésével egy olyan interaktív programot fejlesztett ki, melynek segítségével elmélyítik az ovisok kutyákkal kapcsolatos ismereteit. Az állatterápiás szakemberek, illetve a Free Life Egyesület munkatársai a kóbor kutyákat helyezik a program középpontjába, hogy ezáltal a gyerekek elsajátíthassák, hogy  hogyan kell vigyázni a kutyákra.

Mindamellett, hogy a 20-30 perces program által a gyerekekben elmélyül a kutyaneveléssel kapcsolatos tudnivaló, egy személyiségfejlesztő, interaktív programban vehetnek majd részt. Az első ilyen programra szeptember 16-án kerül sor, mikor is az egyesületek tagjai a Guliver óvodát látogatják meg. A program karitatív jellegű; az érdeklődő óvódáknak csak jelezniük kell a programra való igényüket a Dog For Life Egyesületnél.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: