2009-05-10 14:41:34• hírek • Parajdi Andrea

Állatgondozó tanácsok nyári hónapokra

A Szatmár.ro minden kedves állattartó olvasója májusi hónapban Dr. György Balázs Állatorvosi Rendelőjében ingyenesen vizsgáltathatja ki házi kedvencét. Dr.György Balázs lapunkban szaktanácsokkal is szolgál a kutyatartás nyári hónapjaira.

Dr. György Balázs 2006 óta működtet Állatorvosi Rendelőt Szatmárnémetiben, kabinetjét korszerű felszerelésekkel alakította ki, ahol széles körű szolgáltatásokat kínál minden kisállat számára.

Májusban díjmentes kivizsgálás, diagnosztizálás, és tanácsadás fogadja a Szatmár.ro állattartó olvasóit Dr.György Balázs rendelőjében. Az ingyenes rendelés mellett pedig 10%-os árengedményt is biztosítanak tápok, egyéb kiegészítők, vagy gyógyszerek vásárlásakor.

A nyári hónapok közeledtével sokan fordulnak szaktanácsadásért állatorvoshoz, hiszen ilyenkor sokkal több odafigyelést igényel minden házi kedvenc.

Dr. György Balázs, állatorvos a legfontosabb teendőkről lapunkban is tájékoztatja az állattartókat:

Az egyik legfontosabb, hogy az udvaron lévő szőrös kisállatok otthonát lehetőleg árnyékos helyen alakítsuk ki, ne tegyük ki őket a közvetlen napfénynek. Ívóvizüket naponta akár ötször is kicserélhetjük, hogy mindig legyen hűsítő folyadék az állatok számára.

A meleg miatt rendszerint csökken az állat étvágya, ezért étvágygerjesztésre különböző vitaminokat adhatunk neki, amelyeknek a beszerzése előtt mindenképpen konzultáljunk állatorvossal.

Az állatokat egy hónapba maximum kétszer fürdessük meg, szintén állatorvos által ajánlott a kisállatnak leginkább megfelelő speciális samponnal. Ha több fürdetésre lenne szükség, a tisztításhoz csak vizet alkalmazzunk.

Májusban ingyenes a kivizsgálás Dr. György Balázs Állatorvosi Rendelőjében.

Dr. György Balázs Állatorvosi Rendelője a Fragilor utca 17 szám alatt fogadja a kisállatokat. Hétfőtől péntekig 10-13-ig, illetve 16-19-ig, szombaton pedig 10:30 és 13:30 között. A 0745245709-es, illetve a 0721257816-os telefonszámok sürgős esetekben, a nap 24 órájában hívhatók.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: