2005-09-24 11:10:03• hírek • Szatmar.ro

Állásbörze a megyében

Fiataloknak szerveztek állásbörzét tegnap Szatmárnémetiben és Nagykárolyban.

A tegnap került sor, az országos szinten meghirdetett program keretén belül, a frissen végzettek számára munkát kínáló állásbörzére. A rendezvény, immár hagyományosan Szatmárnémeti szinten a Termál Motel éttermében kapott helyet, Nagykárolyban pedig a Megyei Munkaerőképző és foglalkoztató Ügynökség székhelyén.

Az ügynökség összesítése szerint a két helyszínen összesen 342 személy fordult meg, lebontva Szatmárnémetiben 244, Nagykárolyban 98 fiatal érdeklődött munka után.

A kínálat szempontjából Szatmárnémetiben 36, Nagykárolyban 11 vállalat kínált munkalehetőséget az érdeklődők számára. A két helyszínen 252 állást kínáltak betöltésre a fiatalok számára, ebből 12 hely betöltésére felsőfokú végzettséggel rendelkezőt kerestek.

Alkalmazás szempontjából is eredményes volt az állásbörze, mivel Szatmárnémetiben 12, Nagykárolyban pedig 7 fiatalt a helyszínen alkalmaztak. A cégek Szatmárnémetiben 87, Nagykárolyban pedig 38 személyt hívtak el állásinterjúra – derül ki Ecaterina Cojocaru igazgató tájékoztatójából a rendezvény kapcsán.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: