2010-09-08 13:57:46• hírek • Szatmár.ro

Nemsokára állásbörze!

A végzős fiatalok és az egyetemisták számára szervez állásbörzét Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség.

Naponta több tucat végzős diák és egyetemista is felkeresi a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség munkatársait is abban a reményben, hogy sikerül valamilyen állást találnia. A fiatalok könnyebb elhelyezkedéséért pedig alig három hét múlva állásbörzét szerveznek. Az áprilisi általános állásbörzét igen nagy érdeklődés övezte a szatmáriak körében, hatszoros túljelentkezés volt a meghirdetett munkahelyekre.

Ezúttal főleg a fiatalabb generáció elhelyezkedésében szeretne segíteni az AJOFM: a börzére elsősorban a líceumot végzetteket és az egyetemistákat várják szeptember 24-én a Szakszervezetek Művelődési Házába.
A végzősök számára egyébként a tavalyi évben is szerveztek hasonlót, igaz, akkor elég kevesen jelentkeztek, nem volt túl nagy a konkurencia, hiszen a 42 cég által felajánlott 414 szabad állásra kevesebb mint félezren jelentkeztek.

Azok a cégek, amelyek üres állásokkal rendelkeznek, és részt vennének a börzén, jelentkezhetnek a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség székhelyén, a Ion Ghica utca 36. szám alatt, vagy a 0261-770237-es telefonszámon.


Állásbörzét szerveznek fiataloknak
Állásbörzét szerveznek fiataloknak


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: