2012-12-14 09:33:07• hírek • Szatmár.ro

Állapotos kiskorút szállítottak kórházba

Egy 15 éves, 9 hónapos terhes kiskorú jelentkezett december 12-én, szerdán a Tasnádi Városi Kórházba szülési fájdalmakkal. A kiskorúval a 21 éves B. Petru létesített szexuális kapcsolatot, aki ellen bűnvádi eljárást indított a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség munkatársai.

Mivel a kórházba jelentkező leány kiskorú, ezért a tasnádi hatóság vizsgálatot indított az ügyben, minek során kiderült: a kiskorúval a 21 éves B. Petru tasnádi lakos létesített szexuális kapcsolatot.

A rendőrség B. Petru ellen bűnvádi eljárást indított szexuális visszaélés miatt, ugyanis a kiskorúak védelmére vonatkozó törtvény tiltja azt, hogy valaki 15 évnél fiatalabb személlyel szexuális kapcsolatot létesítsen. Ez akkor is bűncselekménynek számít, ha a kiskorú beleegyezését adja.

Legutóbb december 9-én adtunk hírt egy hasonló esetről: akkor egy 14 éves lányt szállítottak Tasnádon kórházba, akiről kiderült, hogy gyereket vár. A 21 éves fiatalember ellen, akivel a lány szexuális viszonyt folytatott, büntetőjogi eljárást indítottak.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: