2018-08-24 06:00:37• hírek • Blikk.hu

Áll a bál a rappereknél!

Egymásnak ugrott Majka és Curtis! A rapper-műsorvezető állítja, a háttérben társa kokainfogyasztása és az ebből fakadó hazugságok állnak, ezért előbb a szegedi SZIN fesztivál színpadán, majd a közösségi oldalán is bejelentette: elválnak az útjaik.

– Sajnos, az elmúlt öt évben bejött a képbe egy harmadik barát, aki nélkül az én barátom, úgy tűnik, nem tud meglenni – mondta a színpadon Majka. – Ez a harmadik barát pedig nem más, mint az a kib...ott, mocskos, g..i kábítószer.
 

A szakítás évtizedes barátság és sikerszéria végére tett pontot, Majka és Curtis 2014-es Belehalok című száma sorra döntötte a hazai YouTube-rekordokat, eddig 52,5 millióan tekintették meg a klipet. A duó márciusban megtöltötte a Papp László Budapest Sportarénát és ők készítették az idei VOLT Fesztivál himnuszát is. Most azonban nincs tovább.
 

„Együtt elértünk a csúcsra, és most el kell engedjem a kezét, mert nem tudom tovább fedezni az életét, ami a drogról és a hazugságokról szól – írta Majka, aki lapunk kérdésére sem kívánt többet hozzátenni mondandójához. – A kálvária 5 éve kezdődött, de 3 évvel ezelőtt történt meg az, ami már kihatott a színpadra is. (...) Az ígéretek ellenére semmi nem változott. Mindenhol tartozás, mindenhol probléma, amerre járt.”
 

A bejegyzése szerint két hónapja, egy utolsó pillanatban lemondott koncert után Curtis ultimátumot kapott, ám kis híján a szegedi fellépés is elmaradt, Majka végül egyedül állt színpadra, és közölte: sajnálja, hogy elveszített egy testvérként szeretett barátot, de itt a vége. Curtis kábítószerrel kapcsolatos problémái nem új keletűek, két éve bedrogozva – a szervezetében kokaint találtak – és ittasan balesetet okozott, kocsijával villanyoszlopnak ütközött, ám hiába ígérte meg, hogy felhagy káros szenvedélyével.
 

– Amikor a balesetet csináltam és cuccoztam, akkor nekem, ahogy a dalban is van, kellett egy nagy pofon. Na, nekem ez volt az, hogy elveszíthetek mindent: Majkát mint barátot, az egzisztenciámat és a munkámat – nyilatkozta korábban a Storynak Curtis, akit testvére, Lajos vett védelmébe Majka posztja alatt, mondván, nem elegáns ország-világ előtt kiteregetni más problémáit.
 

Curtis nem akart nyilatkozni a szakításról, ám közösségi oldalán megosztott néhány gondolatot:

„Egy hosszú út vége, de egy új kezdete. Mostantól külön járunk fellépni, de ne aggódjatok, jönnek az új dalok – ígérte. – Lehet a másikra köpködni, de mindenkinek megvan a keresztje és mindenkinek megvan a maga drogja. Én maradok úriember.”


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: