2018-01-18 05:35:41• hírek • Blikk.hu

Áll a bál a Jimmy-musical körül

Mint nemrégiben kiderült a készítők nem kértek engedélyt a dalok felhasználására, és feldolgozására. A Magneoton, ügyvédje Joós István képviseli Kaszás Péter dalszerzőt, akinek szintén engedély nélkül szerepel a dala a készülő musicalben. Az ügyvéd megszólalt a Borsnak az eset kapcsán, azt mondta, hogy egyelőre várják az ajánlatot és a szerződést a dalok felhasználásához, valamint hozzátette, hogy ha a színdarab engedély nélkül kerül bemutatásra, jogi tanácsot kérnek az esetleges per kapcsán jogi képviselőiktől.
 

Az ügyet Pintér Tibor sem hagyta szó nélkül. "A Jimmy-musicalt mindenképpen előadjuk. A két tulajdonossal, aki Zámbó Krisztián és Edit, egy nagyon komoly szerződést írtunk alá. A mi olvasatunkban ez az aláírás megegyezik azzal, hogy más jogi kérése senkinek nem lehet" - mondta Tenya.
 

A rendező azt is elmondta a napilapnak, hogy beszélt Kaszás Péterrel, aki azt mondta, ő maga sem tudja, melyik dalt ki szerezte annak idején. "Korrektül fogunk eljárni velük. Amint megtaláljuk azt a jogi utat, amivel el tudjuk intézni, azonnal felvesszük velük a kapcsolatot" - tette hozzá Pintér.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: