2019-01-18 12:59:27• hírek • közlemény

Alkotások a házasságban, a házasságról

Kalandtúra és pályázat előzi meg idén a Házasság hetét Szatmárnémetiben.

Bár a Házasság hete február hónap első felében valósul meg a Szatmári Római Katolikus Egyházmegyében, már most lehet jelentkezni a felvezetésül szolgáló szerelmes kalandtúrára, és egy alkotói pályázatra.


A szerelmes kalandtúra már hatodik éve nyújt lehetőséget a pároknak a szórakozásra, egymás jobb megismerésére, a felfedezésre. Akik jelentkeznek rá, különböző feladatokat kapnak, helyeket járhatnak be, játékos próbákat állhatnak ki. A nyeremény egy gyertyafényes vacsora, amit azon párok között sorsolnak ki, akik minden próbát teljesítenek.


A Házasság hete egyik idei újdonságát jelenti az az alkotói pályázat, melyre több kategóriában - fotó, videó, vers, esszé, novella, dal, festmény, grafika, textília, szobor - várják az indulókat. A pályaműveknek törekedniük kell a házasság egy vagy több aspektusának hiteles tükrözésére, az értékek megjelenítésére, az eredetiségére, minőségére. Minden pályázó 1 darab pályaművet nyújthat be legfeljebb egy kategóriában, február 7-ig. A szakértőkből álló zsűri az első három legjobb munkát díjazza wellness kirándulással, tánckurzus bérlettel, illetve masszázs és fürdőbelépővel.


A szerelmes kalandtúra elektronikus jelentkezési lapjának linkjét, illetve az alkotói pályázat pontos leírását megtalálják a szatmariegyhazmegye.ro oldalon.

 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: