2012-07-23 16:48:46• hírek • MTI

Alkohollal a városi galambok ellen

Az ittas, öntudatlan madarakat összegyűjtenék és elszállítanák - közölte Alekszej Movcsan, az ukrajnai Szumi városának alpolgármestere, aki a városi tanács hétfői ülésén állt elő az ötlettel.  
A helyi politikus a város napjának közelgő ünnepe miatt a nagy ukrán költő, Tarasz Svecsenko szobrát körül vevő madárpiszok ellen emelte fel szavát.

Etessük meg a galambokat borba áztatott kenyérrel, majd szállítsuk el őket valahova, hogy ott térjenek magukhoz másnap - idézte a politikust az Obkom ukrán hírportál. A kifogásra, hogy ez a megoldás nem etikus, azt válaszolta, hogy a saját szemével látta, amikor egy nyugat-ukrajnai kolostorban ugyanígy szabadultak meg a galamboktól.

A lenta.ru orosz internetes portál híréből nem derült ki, hogy a javaslatot elfogadta-e végül a városi tanács. A hírportál azonban felhívta a figyelmet arra, hogy a városi galambokat szobroktól és más  emlékművektől sokféleképpen távol lehet tartani, például olyan hangfelvételek lejátszásával, amelyeken ragadozó madarak hangja hallható. (MTI)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: