2017-08-07 14:03:52• hírek • Szatmár.ro

Gyorshajtók, ittas vezetők a szatmári közutakon

Szatmárnémetiben egy kis figyelmetlenség miatt tört össze két autó és egy kerítés.

A közlekedési rendőrök augusztus 4. és 6. között 172 alkalommal büntettek a szatmári közutakon, a kiosztott büntetések összértéke pedig több mint 70 ezer lej. Öt autós jogosítvány nélkül maradt és bevontak három forgalmi engedélyt is. Kimondottan sok volt a gyorshajtó: 13 autós kapott emiatt 1305 és 2900 lej közötti büntetést, és voltak olyanok is, akik a nagy rohanás miatt 90 napra elvesztették a jogsijukat...

Ittas vezetők is fennakadtak a rendőrség hálójában: egy 23 éves szatmári fiatalember például kimondottan részeg volt: az alkoholszonda 1,02 mg/l alkohol-koncentrációt mutatott ki az általa kilélegzett levegőben. A szatmárnémeti Henri Coanda sugárúton haladt autójával egy 43 éves helyi lakos, aki 85 km/h-val ment a 60 km/h-ás útszakaszon. Miután a rendőrök megállították, kiderült, hogy a leheletében 0,52 mg/l az alkohol koncentrációja. Egy 55 éves alsószopori autós szintén ittasan bukott le a 19A jelzésű országúton. Ő 0,77 mg/l alkoholkoncentrációt „produkált”.

Nem volt részeg, mégis balesetet szenvedett egy 54 éves szatmári férfi a Balta Blonda utcában, amikor körültekintés nélkül kezdett egy balkanyarba – összeütközött ugyanis egy 47 éves férfi által vezetett autóval, ráadásul egy kerítésnek is nekimentek. A balesetben könnyebb sérülést szenvedett a vétlen autóvezető és 55 éves utasa.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: