2011-08-16 10:13:10• hírek • Szatmár.ro

Hatalmas bulival ünnepelte 15. születésnapját az Autonet

Az ország minden szegletéből érkeztek Autonet-alkalmazottak vasárnap Szatmárnémetibe, ugyanis a cég székhelyén tartották a vállalat 15. születésnapi buliját. A több mint 800 fős vendégsereget számos szórakozási lehetőség várta, az est fénypontja pedig a kolozsvári Sistem zenekar koncertje volt.

A születésnap igazán jó hangulatban telt, hiszen a finom falatok mellett versenyszámok, tombola és rengeteg egyéb színes program várta a munkatársakat. A legfittebbek egy közel húsz próbás versenyen is részt vehettek, ahol többek között kötélhúzásban, rodeó-bika megülésében, kapurarúgásban, autóversenyzésben vetélkedhettek. Nem maradtak ki a nagyon szakmába vágó játékok sem, mint például az autóalkatrész-felismerés, beazonosítás. Emellett ki lehetett próbálni az airsoft fegyvereket, meg lehetett kóstolni a nyárson sütött ökröt, a borok és a pálinkák rajongóit pedig külön standok várták.

Az ünnepi tombolán értékes nyeremények várták a szerencsevadászokat, az egyik Székelyudvarhelyről érkezett kollegina például egy hosszú hétvégét nyert egy négy csillagos szállodában, mások mobiltelefonokat, értékes borokat vagy éppen egy vacsorát a cég egyik vezetőjével.

A vacsorát követően következett a L. I. F. T., a 4Ever és a Sistem zenekarok koncertje, amit dj-party, lézershow és tűzijáték követett.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: