2010-02-17 15:11:04• hírek • Parajdi Andrea

Alkalmazásban a nyugdíjasok

Aláírta az önkéntes nyugdíjasok alkalmazásáról szóló együttműködési szerződést a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Szatmár Megyei Nyugdíjasok Egyesülete. A kitűzővel megjelenő, ellenőrzést végző nyugdíjasokat az elkövetkezendőkben mindenkinek komolyan kell venni - mondta Mircea Marian, az egyesület elnöke.

Hamarosan a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal szolgálatába áll a Szatmár Megyei Nyugdíjasok Egyesületének néhány tagja. Az önkéntes munkavállalásról szóló partnerségi szerződést szerdán a sajtó jelenlétében írta alá Ilyés Gyula polgármester és Mircea Marian, az egyesület elnöke.

Ilyés elmondta, a hivatalnál munkát vállaló önkéntes nyugdíjasok elsősorban az útfelújítási és útjavítási munkálatok menetét ellenőrzik majd a műszaki dokumentumok és a tenderfüzet alapján. Emellett figyelemmel követik majd a Florisal Köztisztasági Vállalat munkáját is, illetve a melegebb időszakban a Közösségi Rendőrségnek is besegítenek azzal, hogy a különböző tereken, parkokban sétálva kiszűrik a randalírozókat.

„A nyugdíjasaink csoportokban fognak dolgozni, mindenkinek egy kitűzőt kell viselnie, emellett pedig zsebükben lesz az önkormányzat felhatalmazása az adott ellenőrzés végrehajtására. Arra kérünk mindenkit, hogy tiszteljék őket és engedjék, hogy becsülettel elvégezhessék a feladatukat"- mondta Mircea Marian, elnök, aki arról is tájékoztatott, hogy György Gábor, a Szatmár Megyei Tanács műszaki osztályának egykori vezetője felügyeli majd a nyugdíjas ellenőrzőcsoportot.

A polgármester elmondta, amint az idő lehetővé teszi az útjavítások elkezdését a nyugdíjasok is munkába állnak.



Mircea Marian, Ilyés Gyula, György Gábor


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: