2016-01-14 15:00:18• hírek • Szatmár.ro

Alig van már jegy az év legnagyobb mulatós bulijára

Frissítve - Minden jegy elkelt!!

Napok alatt elfogyott 600 belépő a Zenés Barátságok rengeteg sztárfellépőt felvonultató tévéfelvételére.

A szatmári mulatós testvérek, a Bertici Fivérek már hozzászokhattak, hogy amikor mulatós bulit vagy éppen a Muzsika Tv-n futó zenés műsoruk tévéfelvételét tartják, akkor a rajongók nagyon gyorsan elkapkodják a jegyeket - még akkor is, ha többszáz-személyes terem áll a rendelkezésre.

Március 11-én újabb tévéfelvételt tartanak Szatmárnémetiben, az Esedra rendezvényteremben. A 600 belépőből már mind gazdára lelt.

A 2016-os év legnagyobb mulatós buliján magyarországi és erdélyi sztárok fognak fellépni: a Bertici Fivérek (A műsor házigazdái), Király L. Norbi (X-Faktor), Magyar Rózsa, a Digital Scream, a Desperado, Komonyi Zsuzsi, Fekete Dávid (Megasztár), László Attila (Csillag születik), Tilinger Attila, Sihell Ferry és Henna, Kristóf Katalin és Milán, Sihell Vanessa, Josh, Győzike, Radics Márk, Endrődi Éva, Morvai Dani, a Balance Band, a Szimpla Kárpáci, Tomy, Daavid, a Két Haver, Robi Köszi Köszi és sokan mások!

A tévéfelvételre egy belépőjegy ára 65 lej, ami tartalmaz egy bőséges vacsorát (főétel+saláta) és egy welcome drinket is. A belépők megvásárolhatók a PRO Music irodában, Szatmárnémetiben a Grigore Alexandrescu utca 10. szám alatt (a Pálfalvi útról az első utca balra). Nyitvatartás: 10-től 17 óráig. A szervezők a jegyeket utánvétellel természetesen más városokba is postázzák! Bővebb információk telefonon a 0725-985005-ös számon.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: