2014-07-03 18:34:06• hírek • Kocsis Zoltán

Alig tíz napja szabadult, de ezalatt összehozott hat betörést

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Rendkívül mozgalmas és hatékony napot tudhat maga mögött a Szatmár Megyei Rendőrség: a szerdai nap folyamán összesen tíz tolvajt kerítettek kézre megyeszerte.

Közülük a legérdekesebb eset azé a 19 éves fiatal férfié, akit a szatmárnémeti lakónegyedekben tartott ellenőrzés során kaptak el. A fickó alig tíz napja szabadult a börtönből, ám ezen rövid idő alatt is sikerült további hat betöréssel gazdagítania bűnlistáját. Betöréseit a 16-os, 17-es és Kárpátok II. lakótelepeken követte el. Módszere egyszerű volt: bemászott a tömbházak első emeleti nyitott ablakain és vitt, ami mozdítható volt: elektronikai háztartási berendezéseket és egyéb értéktárgyakat.

Mezőpetriben rendőrkézre került az a B. Attila, aki a nyomozók szerint 2013 októbere és 2014 júniusa között összesen hat betöréses lopást hajtott végre: ötöt Iriny, egyet pedig Pórtelek településen. Négy bűncselekményt egyedül követett el, kettőt pedig Mihai B. segítségével. Utóbbi priuszát további két betöréses lopás is terheli: egyiket az év elején jogerősen elítélt Robi B., egy másikat pedig két kiskorú társaságában követte el. Az általuk okozott kár összértéke eléri az 5600 lejt, az ellopott tárgyak egy részét viszont a rendőrség vissza tudta szolgáltatni.

Tasnádon a rendőrség tetten ért egy 51 éves helybéli férfit, aki éppen két vasajtót szállított Az ellenőrzés során kiderült, az ajtókat a strand közeléből lopta.

Végezetül Pusztadarócon horogra akadt Bobby B., aki 800 lejt lopott egy kereskedelmi társaságtól, valamint egy 18 éves férfi, aki éjszaka több állatot lopott el a falubeliek udvarairól.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: