2017-04-30 15:39:27• hírek • hirado.hu / New York Post

Alig lehet ráismerni a láncdohányos babára

Alaposan megváltozott az elmúlt évek alatt a világ legfiatalabb láncdohányos babájának élete. Aldi Rizal két éves korában napi két doboz cigarettát is elszívott, de ma már inkább a tanulásra koncentrál.

Aldi Rizal két éves korában került a nemzetközi sajtó középpontjába. Akkor még piros játékmotorján száguldozott Szumátra faluban, és megállás nélkül dohányzott. Anyja elmondása szerint napi két dobozzal is elszívott, és ha nem kapta meg napi adagját, fejével megállás nélkül verte a falat.

A világsajtó megrökönyödéssel fogadta a híreket, sokan az édesanyát vádolták fia életmódjáért. Az indonéz hatóságok szégyenükben egy elvonókúrára íratták be a csecsemőt, ahol a gyerek ugyan megszabadult dohányzási szokásaitól, de ételfüggő lett. Öt éves koráig duci maradt, de anyja nem mert közbeavatkozni, mert az étel megvonása dührohamokat okozott a gyereknél. A fiú öt éves korában kezdett el egészségesebben étkezni.

Rá sem lehet ismerni

2010 óta azonban alaposon megváltozott a világ az “indonéz láncdohányos baba” számára. Aldi Rizal már 9 éves, iskolába jár, negyedikes, és állítólag az egyik legokosabb  tanuló. Nem dohányzik, fejét sem vágja a falhoz, és rossz étkezési szokásairól is lemondott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: