2019-02-26 12:50:42• hírek • Bede Emőke

Alig gördült ki a szervizből, máris lángra kapott a Lamborghini Gallardo

Fotó: Lak Sira
Fotó: Lak Sira

A balszerencse enyhe kifejezés arra, ami egy mindössze 22 éves fiatallal és az általa vezetett luxusautóval történt.

Lak Sira, egy fiatal, de annál sikeresebbnek mondott angol üzletember, másfél évvel ezelőtt ugyanis megvásárolta magának a hőn áhított luxusautót, egy Lamborghini Galladót. Az autóért Lak Sira nem kevesebb mint 150 ezer eurót csengetett ki, de hogy még egyedibbé tegye a vasat, újabb súlyos összegekért arany színűre is átfújatta azt.
 

Természetesen a Lambo mindenhol feltűnést keltett, amerre csak megjelent, viszont attól nagyobb figyelmet soha nem kapott, mint amit a napokban, az M6-os autópályán. A luxusautó ugyanis nem sokkal azt követően, hogy kigördült a szervizből (ahol nem mellesleg 12 ezer eurónak megfelelő fontot hagyott ott a tulajdonos), lángra kapott, miközben a fiatalember és barátnője épp London fele haladtak az autópályán. Mint a férfi a helyi sajtónak elmondta, már akkor sejtette, hogy baj van, amikor üzemanyag szaga szivárgott be az utastérbe. A szag egyre elviselhetetlenebbé vált, majd egy adott pillanatban a kocsi egy hangos robaj kíséretében lángra kapott, majd szinte teljesen kiégett.


A tűzoltók erőfeszítései ellenére az autó szinte teljesen kiégett. A tulajdonos szerint akár rosszabbul is elsülhetett volna a dolog, de szerencsére mindketten - szerelme és ő is - épségben megúszták a kellemesnek egyáltalán nem nevezhető kalandot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: