2019-05-09 08:30:50• hírek • Bede Emőke

Alig egy hónap és újra itt van a Szatmári Diáknapok!

június 06 - június 09

A Magyar Ifjúsági Kezdeményezés június 6. és 9. között ismét megszervezi a helyi sulisok egyik kedvenc hétvégéjét, a Szatmári Diáknapokat. A rendezvénysorozat ez alkalommal is a fiatalságot, különösképpen a szatmári középiskolásokat kívánja megszólítani, ám a csapatfeladatokat kísérő programokra mindenki mást is nagy szeretettel várnak.

Évről-évre nagy népszerűségnek örvendenek a távoli nagyvárosokban szervezett diáknapok, ahová még a szatmári fiatalok is előszeretettel utaznak azért, hogy megmérettessék magukat a csoportfeladatokban és jól érezhessék magukat régi és új barátaik társaságában. Hogy mégse kelljen a szatmári diákoknak több száz kilométert utazniuk, a MIK csapata ebben az évben is mindent elkövet azért, hogy a város fiataljai anélkül élhessék át a pörgős, kreatív- és sportfeladatokkal, karaokéval tarkított eseménysorozatot, hogy el kellene hagyniuk Szatmárnémetit. A diáknapok arca ebben az évben is a már jól ismert róka lesz, így ahol megjelenik a vörös ravaszdi, ott a szórakozás garantált. A legszerencsésebbeknek pedig június 9-én nem áll meg a pörgés, ugyanis a nyertes csapat tagjai ebben az évben Erdély egyik legjobb fesztiváljára, a Vibe-ra nyernek belépőket.


Amennyiben nem csak játékosként vennéd ki a részed a diáknapokból, akkor van egy jó hírünk. Ha ugyanis kedvet és elegendő kreativitást érzel magadban arra, hogy aktívan is kivedd részed a szervezés ügyes-bajos feladataiból és segítsd a csapatok boldogulását, bátran jelentkezhetsz a szervezőcsapatba is. Részvételi szándékod az ide kattintva elérhető űrlap kitöltésével tudod jelezni.


„Ha értesülni szeretnél a Szatmári Diáknapok legfrissebb híreiről, eseményeiről, ezután keresd a rókát – ahol csak tudod – és ott biztosan minket is megtalálsz” - üzenik a szervezők a fiataloknak. Érdemes követni tehát az esemény Facebook-oldalát, hiszen hamarosan indul a csapatok jelentkezése is. A visszaszámlálás már elindult, egy kis kedvcsinálóként álljon itt a 2018-as diáknapokon készült kisfilm.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: