2013-11-12 09:20:01• hírek • Blikk.hu

Alföldi berágott mentortársaira

Most először érezte úgy Alföldi Róbert az idei X-Faktor során, szóba kell hoznia értetlenségét azzal kapcsolatban, hogy az egyik mentoráltja távozni kényszerült a műsorból.

Mint ismert, vasárnap este Batánovics Lili párbajozott Szabó Ádámmal, és elvérzett a harcban. Alföldi természetesen a saját versenyzőjére szavazott, míg Ádám mentora, Tóth Gabi a fiatal fiúra.

Így Geszti Péter és Szikora Róbert szavazata döntött, és mindketten úgy látták jónak, ha Lili lesz az, aki nem folytathatja tovább az RTL Klub tehetségkutatóját. A mindig kimért színidirektor bosszúsan reagált a tényre, hogy csupán egyetlen védencének maradt esélye a végső győzelemre.

- Tiszteletben tartva és természetesen elfogadva mentortársaim döntését, most először érzem azt, hogy kérdőjelek vannak bennem az igazságosságra vonatkozóan. Lili soha nem teljesített ennyire jól, nagyon nagyot énekelt - magyarázta Alföldi, aki nem beszélt a döntés után a többi ítésszel, mint ahogy nem is szokása megvitatni a kételyeit velük.

- Batánovics Liliből zenész lesz! Végtelenül sajnálom, hogy ő esett ki a párbajból, de azt elmondom, hogy van még egy lány, az urak ne legyenek szemérmesek, nem olyan gáz küldeni a szavazatokat. Ne csak az ifjú hölgyeket lássam rajongani, az urak is nyugodtan megtehetik - kérte a voksokat a mentor. Többekben felmerült a kérdés, vajon nem azért küldte-e haza a többi mentor Lilit, mert a saját versenyzőire nézve erősebb vetélytársat látott benne, mint Ádámban.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: