2014-07-02 01:57:45• hírek • Blikk.hu

Alföldi Róbert a legértékesebb magyarországi celeb

Fotó: Tumbász Hédi
Fotó: Tumbász Hédi

A Forbes magyarországi kiadása először készített listát a legértékesebb magyar celebekről. Első helyen Alföldi Róbert végzett, tőle alig lemaradva Ákos lett a második, Frei Tamás a harmadik. A legértékesebb női celeb a lista ötödik helyezettje, Liptai Claudia lett.

„Ha az ember következetesen hiteles, az előbb-utóbb kifizetődő. Mint kiderült, szó szerint is. Ha mered vállalni azt, aki vagy, azt megérzik az emberek" - mondta első helyezésével kapcsolatban Alföldi Róbert a Forbesnak nyilatkozva. A Nemzeti Színház korábbi igazgatója úgy lett a legértékesebb a Forbes listáján, hogy nem foglalkozik saját imázsának, márkájának építésével, bár azt már megtanulta, hogy mire mondjon igent, és mire nemet - derül ki a holnap megjelenő lapból.

A lap a legértékesebb női és férfi celebet is címlapra tette, júliusban kétfajta borítóval jelenik meg. Egyiken Alföldi Róbert, a másikon Liptai Claudia szerepel. A 21 fős listán kívül a Forbes mások mellett Vastag Csaba, Lilu, Tilla és Bereczki Zoltán menedzsereinek portréján keresztül mutatja be a celebipar üzleti oldalát. Az összeállításból kiderült: a menedzserek a celebek mindenfaja bevételének akár 20-30 százalékát is elkérik, cserébe készenlétben állnak: profi stábot tartanak fenn, munkát szereznek.

Még több bulvár hírt olvasna? Ide kattintson, a Blikk.hu-n megteheti!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: