2012-12-07 10:34:32• hírek • Póti Orsolya

Alexandra Chereches alkotásaiból nyílik kiállítás

A szatmárnémeti Nomanid Productions Szervezet által indított '"Bi0-GrapH" kiállítás sorozat keretében újabb grafikai alkotások kerülnek bemutatásra december 10-től, az Art Caffé Kávézóban.

Több mint egy hónapon keresztül a Szatmári Művészeti Líceum tehetséges diákjai mutatták be munkáikat a „Bi0-GrapH" sorozat keretében szervezett kiállításokon. December 10-től a „Johann Ettinger" Német Elméleti Líceum XII. osztályos diákjának, Alexandra Chereches grafikáiból nyílik tárlat.

Alexandra 2009-től a Szatmári Képzőművészek Egyesületének tagja, 2012-től pedig az egyesület alelnöke. Szatmárnémetiben már több alkalommal is láthattuk alkotásait különféle kiállítások keretében, de munkái eljutottak Kolozsvárra, Nagykárolyba, Budapestre és Magyarország más városaiba is.

A „Moods" (Állapotok) címmel nyíló kiállítás keretében Alexandra hét olyan grafikája látható majd, melyeket 2011-2012 között készített. A tehetséges grafikus munkásságát Gergely Csaba festőművész méltatja hétfő este 18.30 órától az Art Cafféban.

A szervezők minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak a tárlatnyitóra! A belépés ingyenes.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: