2012-06-01 08:50:01• hírek • Blikk.hu

Alexa a legszebb nyuszilány

Az ÖsszeEsküvők rezindenciájából egyenesen a Playboy címlapjára került Varga Alexandra! A csinos lány nyerte el ugyanis az Év playmate-je címet.

A budapesti RAM Colosseumban jelentették be, kire esett a 13 tagú zsűri – köztük Andy Vajna, Nánási Pál, Hajdú Péter, Jáksó László, a 2007-es Év playmate-je, Metzker Viki, a 2010-es Év playmate-je, Daniludisz Niki és a Blikk főszerkesztője, Murányi Marcell – választása. A tucatnyi gyönyörű lány közül végül Varga Alexandra bizonyult a legjobb, legdekoratívabb és legszexibb nyuszilánynak.

- Szerintem titkon minden nő álma, hogy egy Playboy-címlapon szerepelhessen, és gyönyörűnek lássa magát. Nem vagyok szégyenlős, ilyen színvonalon, amit a Playboy képvisel, nincs mit szégyellni - mondta korábban Alexandra a Blikknek.

Az egykori pókerosztó ismerős lehet a közönségnek, hiszen ő is lakója volt az ÖsszeEsküvők rezidenciájának, ahonnan ugyan nyeremény nélkül, de szerelemmel távozott. A műsorban jött össze korábbi kedvesével, Norbival, ma azonban már újra szabad a szíve.

- Rövid ideje élek egyedül, vagyis két macskával, mert szakítottunk a barátommal, de nem bánom, mert jól érzem magam a bőrömben. Nem keresgélek, de ha jön egy humoros, sportos, jó fej pasi, akkor nem fogok ellenállni neki.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: