2011-02-24 13:26:58• hírek • Blikk

Tört-zúzott a megcsalt Olivér

Szétverte az egész lakást, majd lapátra tette élete szerelmét VV Olivér (32). A villa egykori vagánya kedd éjszaka teljesen kifordult önmagából, valószínűleg a zöld szemű szörnyeteg kerítette hatalmába.

Féltékenységének oka pedig az, hogy állítólag Enikő megcsalta, amíg ő a ValóVilla falai között küzdött az ötvenmilliós fődíjért. Olivér a rossz hírt megosztotta rajongóival is; a legnépszerűbb közösségi portál oldalára kiírta: Eni elhagyott! Pedig alig két héttel korábban még pont Enikő volt az, aki elbújt az újságírók elől, nem vette fel a telefont, és hat kilót lefogyott, mert teljesen kikészítette a villában Olivér és Anikó között szövődő szerelmi viszony.

Enikő még szerelme párbaján is végigzokogta az egész adást, jelezve Olivérnek, bizonytalan a hűségét illetően. Mint arról a Blikk korábban beszámolt, a fiatal lány emiatt az első éjszaka nem is engedte be ágyába a villa vagányát, most pedig Olivér vádaskodik azzal, hogy felszarvazták.
A közösségi oldalon rajongók százai kommentelték azonnal a bejegyzést, senki nem akarta elhinni, hogy a világraszóló szerelem egyik pillanatról a másikra véget ért.

– Pedig így van, valóban szakítottunk, de nem én hagytam el őt, hanem ő engem – vallotta be másnap reggel Enikő zavartan. – Hogy mi az oka? Az, hogy amióta kiszabadult a villából, képtelenek vagyunk egymással beszélgetni – tette hozzá némiképp elkenve a dolgot, ugyanis Olivér a háttérből teljesen más okot ordított.
– Tudod, mi az oka, Eni, az, hogy félrekúrtál, mondd el ezt is! Mondd csak el! – üvöltötte Olivér, így aztán a lánynak nem maradt más választása, mint hogy kiteregeti a szennyest. – Azt hiszi, hogy félreléptem, és ebből lett aztán egy iszonyatos veszekedés. Olivér pedig dühében szétverte az egész lakást – magyarázta Enikő.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Se veled, se nélküled. Olivér és Enikő szerdán az RTL Klub székházában láthatóan megviselten mesélt kapcsolatuk válságáról (Fotó: Török Attila)
Se veled, se nélküled
. Olivér és Enikő szerdán az RTL Klub székházában láthatóan
megviselten mesélt kapcsolatuk válságáról (Fotó: Török Attila)


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: