2011-04-27 09:30:47• hírek • Blikk.hu

Olivér kicsinálja Anikót

Olivér kijelentette: nem szeretné a fináléban látni Anikót, többek között azért sem, mert veszélyeztetve érzi barátja, Alekosz győzelmét.

Azzal pedig, hogy vasárnap este Anikó lett a kiválasztott, Olivér vérszemet kapott, hiszen itt a tökéletes alkalom arra, hogy egykori jó barátját - akinél egyébként saját bevallása szerint szebb nőt még életében nem látott - eltávolítsa a villából.

Olivérnek már a legutóbbi párbajban sikerült bebizonyítania: ha akarja, képes mozgósítani hatalmas szavazótáborát. A Jerzy-Béci összecsapás alkalmával ugyanis szinte senki nem számított arra, hogy a villa szépfiúja képes lesz legyőzni a testvérpár férfi tagját, Olivérnek viszont azzal az indokkal sikerült meggyőznie Alekosz és Éva rajongóit: szavazzanak Jerzyre, így Béci távozásával Alekosznak már nem marad riválisa a villában.

Elképzelhető, hogy ugyanezzel a taktikával most ismét megpróbálkozik, attól függetlenül, hogy Anikó kit hív ki ma este.

Jerzy és Béci megmérettetését megelőzően Olivér még Jerzy sógorával is felvette a kapcsolatot annak érdekében, hogy terve sikeres legyen. Igaz, korábban a szépfiú és a villa vagánya között nem volt teljesen felhőtlen a viszony, a Béci elleni merénylet érdekében azonban elásták a csatabárdot.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.


Olivér Anikó ellen szervezkedik
Olivér Anikó ellen szervezkedik


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: