2011-06-14 08:53:28• hírek • blikk.hu

Alekosz bevallotta: visszatér Tündéhez!

fotó:blikk.hu
fotó:blikk.hu

Véget ért Alekosz és Veronika álomnyaralása, ezzel együtt pedig a kapcsolatuk is.

A görög csődör ugyanis lapunknak bevallotta, hogy bár egy-két összezördülést leszámítva fantasztikus hetet töltött a fiatal menyasszonyjelölttel, az ő szíve bizony még mindig Tündéé, iránta való érzé­seitől még Kos szigetén sem tudott szabadulni. A villa egykori okostojása éppen ezért nem szeretné lekötni magát Veronikával, akivel már meg is beszélték, hogy csupán barátok maradnak.

- Amikor elmentünk Csimpivel kettesben motorozni a szigeten, megkérdezte tőlem, hogy mit szólnék hozzá, ha otthon újra összejönne Tündével. Megmondtam neki, hogy nem fogom felkötni magam, ugyanúgy folytatom az életem tovább, mint eddig. Én már az elején tisztában voltam vele, hogy a mi kapcsolatunknak vége lesz ez után az egy hét után, hiszen Alekosz visszamegy Tündéhez. Éppen ezért én úgy fogtam fel ezt az utazást, hogy próbáljuk meg minél jobban érezni magunkat, ameddig lehet, aztán úgyis elválnak az útjaink - árulta el a Blikknek Veronika.

- Veronikával megbeszéltük, hogy mindkettőnknek az lesz a legjobb, ha külön utakon folytatjuk olyan barátokként, akik néha azért lefekszenek egymással. Én segítek majd neki egy normális férjet fogni, ő pedig tanácsokkal lát majd el, hogyan csajozzak - viccelődött a szakításról Alekosz, lapunknak azonban később őszintén bevallotta, hogy bizony egy másik nő miatt nem folytatja Veronikával a kapcsolatot.

- Én még mindig Tündét szeretem, az én szívemben még mindig csak neki van helye.

Folytatás a Blikk.hu-n.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: