2018-05-22 05:47:56• hírek • Blikk.hu

Alekosz bevallotta: egy vagyont költött prostituáltakra

Alekosz elmondása szerint eddig legalább ötven prostituálthoz látogatott el, s elárulta azt is, hogy aranyára van a hivatásos örömlányoknak. A ValóVilág egykori győztese hatalmas összegeket fordított prostituáltakra, s nem titkolja azt sem, hogy havi rendszerességgel járt hozzájuk.

„Ezidő szerint csak Budapesten 1060 prostituált gondoskodik a turisták boldogságáról. Magam is igénybe vettem már legalább ötvenet, és elégedettséggel nyugtázhatom, a minőség minden igényt kielégítőleg megfelel. [...] Európa-szerte Budapest közismert második neve: Magyar Bangkok. Pesti átlag: 15/óra!” – írta beszédes posztjában Alekosz.


A ValóVilág egykori győztese akkor sem titkolózott, amikor a bejegyzésében írtak kapcsán a Bors megkereste őt:


"A ValóVilág-nyereményem 12 millió forint volt. Belefér, hogy ennek egy részét prostikra költöm. Szeretem a változatosságot, eldönteni, hogy mikor milyen lányhoz van kedvem. Alacsonyhoz, magashoz, kövérhez, vékonyhoz, szőkéhez, barnához... akár egy étlap. Persze, a választékot meg kell fizetni. A kiszámított összeg valós" – vallotta be a Borsnak Alekosz, aki azt is elárulta, hogy jelenleg párkapcsolatban él. "Most van barátnőm, így nem látogatom jelenleg a hölgyeket. Amikor egyedül voltam, jártam hozzájuk, és ha megint egyedül leszek, valószínűleg megint tiszteletemet teszem.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: