2011-06-02 09:11:27• hírek • www.Blikk.hu

Alekosz: Könyörögtem Veronikának!

Alekosz, a görög csődör és ifjú menyasszonyjelöltje, Veronika között újra szent a béke, mégpedig olyannyira, hogy hétfőn mégiscsak együtt utaznak Görögországba.

Mint azt a Blikk megírta, a villa egykori okostojása azzal verte ki a biztosítékot Veronikánál, hogy elmondta: a ValóVilággal nyert Maldív-szigeteki nyaralását egykori kedvesével, Tündével szeretné megosztani, sőt még azt is lehetségesnek tartja, hogy exszerelmével újra összejön, hiszen az iránta érzett szeretete még mindig nem múlt el.

Érthető, hogy Veronika megorrrolt rá, ahogy az is, hogy Alekosz mindenáron szerette volna kiengesztelni választottját.

- Megértem, hogy Veronika hirtelen felindulásból úgy döntött, nem akar velem jönni, hiszen nagyon érzékeny lány. Az érveivel azonban nem értettem egyet; ha ő lett volna fél évig elzárva az összes szerettétől és a barátaitól, akkor minden bizonnyal ő is másképp látná az én helyzetemet. Ha ő ilyen hosszú idő után azt mondta volna nekem, hogy van egy volt barátja, akit a mai napig nagyon szeret, és szeretne vele találkozni, esetleg eltölteni vele egy egész hetet, akkor én azt mondtam volna, hogy persze, tegye, hiszen a régi kapcsolatokat, barátságokat ápolni kell - fejtette ki véleményét a történtekről Alekosz, aki bevallotta, bizony minden büszkeségét feladta, csak hogy visszakönyörögje magát a fiatal lányhoz.

- Nagyon bíztam benne, hogy sikerül meggyőznöm arról, jöjjön mégiscsak velem. Már úgy voltam vele, hogy ha Veronikával nem tudok, akkor nélküle se utazok.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: