2014-02-25 18:05:11• hírek • Czinzel László

Álarcos farsangi buli a Kölcseyben

Bájos és rémítő alakokkal telt meg a Kölcsey ebédlője kedden - farsangi bált tartottak az V.-VIII. osztályosoknak.

A Kölcsey Ferenc Diákszövetség (Köfedisz) a második félév első, az V.-VIII. osztályosoknak szervezett rendezvényét tartotta meg kedden: a farsangi időszaknak megfelelően jelmezbált rendeztek, amelyen szinte mindenki magára öltött valamiféle maskarát. Voltak bájos tündérek, menyasszonyok és nőbőrbe bújt fiúk, volt a jelmezesek között római légiós, gengszter, hóhér, cowboyok és zombik is. A diákok fantáziadús jelmezeinek többsége saját elképzelés és tervezés során született.

A Köfedisz elnökétől, Dobai Bernadettől megtudtuk: a diákszervezet egész csapata azon dolgozott, hogy jól sikerüljön a rendezvény. Ennek elején felvonultak a jelmezesek, majd ügyességi játékokra invitálták az osztályokat. Kiválasztották és díjazták a két legötletesebb jelmez viselőjét is, majd bulit szerveztek a jelmezeseknek. A farsangi bálon felléptek a Filip Márta által felkészített mazsorettek is.

A Kölcseyben nem ért véget a farsangi rendezvények sora: csütörtökön igazi bál lesz az iskolában, a IX.- XII. osztályos diákok ekkor elegáns estélyi ruhát és öltönyt vesznek fel. Tavaly szervezték meg az első ilyen bált a tanintézményben, a nagy sikerre való tekintettel pedig az új Köfedisz-vezetőség is úgy gndolta: hagyományt kell teremteni ebből.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: