2011-07-12 15:53:55• hírek • (x)

Alaptalanok a rémhírek a nagykárolyi strandról

Többezren töltötték szabadidejüket a hétvégén a Nagykárolyi Termálstrandon. A kiérdemelt kikapcsolódásukat némileg beárnyékolja, hogy tizennégyen megbetegedtek. Erre alapozva szenzációhajhász híradások jelentek meg különféle médiumokban, miszerint a strand üzemeltetőié a felelősség a sajnálatos esetekkel kapcsolatban. Ez nem igaz!

Ezt egyebek mellett az is alátámasztja, hogy sokezren, akik szintén fogyaszthattak az éttermek kínálatából, valamint fürödhettek a vízben, jól vannak. Eleve a megbetegedéseket pedig sem a víz minőségére, sem a strand területén üzemelő ételárusítók kínálatára nem lehet visszavezetni. Hiszen mind a messze földön méltán híres termálvizet, mind a számos vendéglátó-helyiséget rendszeresen ellenőrzik szakhatóságok. Azaz felelőtlen riadalomkeltés a megbetegedés és a nagykárolyi strand között bármiféle összefüggést állítani. Főleg úgy, hogy a 14 esetet (kétségtelenül nagy szám!) hangsúlyozzák, a sokezer strandolóét pedig nem.

Ennek kapcsán a strand üzemeletetői tisztelettel kérik a látogatókat, hogy a továbbiakban ne hozzanak magukkal hűtőtáskában vagy anélkül ételeket és italokat. Hiszen kánikula idején senki sem szavatolhatja, hogy ezek nem romlanak meg. Jótállást természetszerűleg csak a szakszerűen, hűtőszekrényekben tárolt élelemért lehet vállalni, azaz az erre szakosodott vendéglátó-helyek kínálatából célszerű fogyasztani.

Tisztelettel, a Nagykárolyi Termálstrand vezetősége


a


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: