2011-09-15 16:25:33• hírek • Szatmár.ro

Alaptalan volt a Borboly elleni feljelentés

Nem indít vizsgálatot az Országos Korrupcióellenes Ügyészség (DNA) Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke ellen, miután az ellene szóló feljelentést alaptalannak találta. A tanácselnök szeptember 15-én, csütörtökön kapta kézhez az ügyészség értesítő levelét, és a postahivatal előtt sajtótájékoztatót tartott feleségével, Borboly Melindával együtt.

– A korrupcióellenes ügyészség szeptember 12-én keltezett levelében arról értesített, hogy az ellenem tett feljelentés alapján ellenőrizték a vagyoni helyzetemet és az eljárást 2011. szeptember 5-én megszüntették, hisz alaptalan volt a feljelentés  – nyilatkozta Borboly Csaba, hozzátéve, reméli, a politika nem arról fog szólni Székelyföldön, hogy névtelenül, rágalmazó vádakkal feljelentéseket tesznek.

A politikus megköszönte mindenkinek a szolidaritást, a biztatást. Mint mondta, rengeteg biztató, támogató üzenetet, telefonhívást kapott, ami megerősítette abban a hitében, hogy az igazság oldalán sokkal többen állnak, mint a gyávaság oldalán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: