2015-01-04 11:33:14• hírek • Szatmár.ro

Alaposan összevertek a biztonsági őrök egy 25 éves fiút

T. Arnoldot az egyik szatmári szórakozóhely biztonsági személyzete verte meg - 22-25 napon belül gyógyul.

December 3-án 10 óra körül értesítették a szatmári rendőröket a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház dolgozói, miszerint hajnali 4 óra körül a mentők vitték kórházba a 25 éves T. Arnoldot. A fiatal férfit súlyos hasi sérülésekkel vitte be egy mentőautó a sürgősségire, ahol az egészségügyi személyzet egy sebészeti beavatkozást volt kénytelen végrehajtani rajta. Sebei 22-25 napon belül gyógyulnak, az őt ellátó orvosok szerint a sérülései életveszélyesek voltak.

Az ügyben folytatott vizsgálatok során a rendőrök kiderítették: a fiatal egy szatmári szórakozóhelyen tartózkodott, amikor szóváltásba keveredett a helyi biztonsági emberekkel akik alaposan elverték őt. Az ügyben a rendőrség eljárást indított súlyos testi sértés ügyében.

Fának ütközött

Január 2-án 20.20 órakor baleset történt Mezőpetri közelében, a DN19-es jelzésű országúton. H. Andrei az útviszonyokhoz képest túl nagy sebességgel haladt Opel Astra személygépkocsijával, amikor a gépjármű megcsúszott és egy útszéli fának csapódott. A balesetben az autóvezető és utasa, a 24. éves F. Erika is súlyos sérüléseket szenvedett.

Késsel sebesítette meg élettársát

Január 3-án 16.30 körül maga a sértett - G. Carol - értesítette a 112-es egységes segélyhívószámon a nagykárolyi rendőröket, hogy egy nézeteltérést követően élettársa, a 40 éves V. Margit egy késsel megsebesítette őt a jobb lábán. Az áldozatot a Nagykárolyi Városi Kórházba szállították, ahol ellátták. A kórházba való beutalására nem volt szükség. V. Margit ellen bűnvádi eljárást indítottak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: