2014-09-05 14:54:39• hírek • Szatmár.ro

Alapfokú borismereti tanfolyam indul szeptember 21-én

A Consult Scolari Egyesület a WSET által elismert alapfokú borismereti tanfolyamot indít.

Újabb alapfokú borismereti tanfolyam indul szeptember 21-én a szatmárnémeti Consult Scolari Egyesületnél. A világszerte elismert WSET (Wine and Spirit Education Trust) által akkreditált tanfolyamok megszervezésére a szatmári székhelyű egyesület elsőként szerzett Romániából engedélyt, a tanfolyamokon oktató Szakács-Orha Imre pedig az ország első WSET által képzett és elismert trénere.

A szeptember 21 és 23 között megtartott tanfolyamon a résztvevők megismerkedhetnek az ismeretszerző borkóstolás elméletével és technikájával, a szőlőtermesztés, borkészítés alapjaival, borvidékekkel és szőlőfajtákkal, a bor gasztronómiai vonatkozásaival és a bor etikettjével és kultúrájával is. Az oktatásra az egyesület Aurel Vlaicu utca 151 szám alatt található székhelyén kerül sor.

A tanfolyammal kapcsolatban bővebb információkkal Szakács Orha Imre tud szolgálni a 0751-513159-es telefonszámon. A hamarosan induló tanfolyamra is nála lehet jelentkezni. Bővebb felvilágosításért érdemes felkeresni a Wine in Business oldalt is.

A Consult Scolari Egyesület az egész ország területén tart borismereti tanfolyamokat, a közeljövőben például Bukarestben, Kolozsváron és Temesváron fog tanfolyamot indítani.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: