2017-10-03 09:53:02• hírek • Szatmar.ro

Alapfokú borismereti, borkóstolási tanfolyamot indít a Consult Scolari

Október 21-én és 22-én tartják a tanfolyam 12 óráját.

Folytatódnak a minőségi borokat, a bor élvezetét népszerűsítő tanfolyamok Szatmárnémetiben. Október 21. és 22-én alapfokú borismereti kurzust szerveznek a Consult Scolari Egyesület Petei (Aurel Vlaicu) út 151. szám alatt található székhelyén. Az oktató a WSET (Wine and Spirit Education Trust) által akkreditált borszakértő, Szakács Orha Imre lesz.

A résztvevők a 12 tanóra alatt megismerkedhetnek az ismeretszerző borkóstolás elméletével és technikájával, a szőlőtermesztés, borkészítés alapjaival, borvidékekkel és szőlőfajtákkal, a bor gasztronómiai vonatkozásaival és a bor etikettjével és kultúrájával is.

A tanfolyamra való jelentkezés feltétele a felnőtt kor, azaz a 18. életév betöltése. Az oktatás során a résztvevők 18 féle bort fognak megkóstolni. A tanfolyamot vizsga zárja, amit magyarul is le lehet tenni. Harminc tesztkérdésre 45 perc alatt kell majd válaszolni, a sikeres vizsgát a jó válaszok 70 százaléka jelenti.

Az oktatásra jelentkezni a https://winb.ro/ weboldalon lehet, ha kérdéseid vannak, azokat felteheted Szakács Orha Imrének a 0728110086-os telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: