2013-11-08 22:11:12• hírek • Blikk

Visszalépett az X-Faktorból Bozsek Márk!

Bozsek Márk  péntek este meghökkentő bejelentést tett. Az énekes nem folytatja tovább a versenyzést az X-Faktorban, így már a szombati élő adásban sem láthatjuk! Ilyen eddig a verseny történetében még nem fordult elő, aki bejutott a döntőbe, még sohasem adta fel a versenyt.

- Jelenleg nem érzem magam elég erősnek, hogy ezt a versenyt végig tudjam csinálni - indokolta döntését csütörtök este a Fókuszban az énekes.

Márk döntése nem volt előzmények nélküli. Múlt héten teljes össztűz zúdult rá, amikor a Color együttes Féltelek című dalát adta elő a fiatal tehetség, még a saját mentora sem volt elégedett a teljesítményével. Geszti Péter (49) élő adásban teremtette le védencét, megjegyezve, hogy nem énekelt jól.

- A mentortársak nagyon kesztyűs kézzel bántak Márkkal. Valami megingott ebben a fiúban, korábban tartottam tőle, hogy valami összeomlás lehet ebből. Talán már el is jött ez a szombattal. Már az első héten mondtam neki, hogy három héttel le van maradva a többiektől, annyira igénybe veszi a Barátok közt - mondta még az X-Faktor negyedik hétvégéje után Geszti.

Korábban már Márk is bevallotta, a Barátok köztben szerzett ismertsége miatt izgul jobban a kelleténél. A sorozat Szabijaként naponta másfél millió ember látja évek óta a képernyőn, emellett  pedig az X-Faktor színpadán is bizonyítania kellett.

- Túlságosan bennem van az, hogy tőlem várják az emberek az egyik legnagyobb durranást. És mivel nem vagyok nagyon erős ember lelkileg, ezért ez egy kicsit elvitt magával. Geszti Péter azt mondta, használjam az emberek szeretetét. Közben pedig azon is nagyon sokat szoktam gondolkodni, hogy nem akarok csak azért továbbjutni, mert engem már sokan ismernek, ez engem kikészítene lelkileg. Tudom, hogy mire vagyok képes - magyarázta korábban a Blikknek Bozsek.

(Blikk)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: