2015-07-15 16:30:06• hírek • Szatmár.ro

Alakul a motoros-találkozó programja

A szervezők további részleteket hoztak nyilvánosságra a Dust Riders Moto Fest kapcsán.

Mint azt már hírül adtuk, július 24-26. között a Szatmárnémeti Aeroclub területén, a repülőtér szomszédságában tartja a negyedik találkozóját a Dust Riders Motoros Klub. A találkozó teljes egészében követhető lesz élőben az interneten, a twitch.tv oldalon!

Számos verseny és vetélkedő lesz a motoros hétvégén. Lesz tombolahúzás és rengeteg Guinness sör - úgyhogy a jó hangulat garantált. A résztvevők találkozhatnak majd Gyenes Emánuellel, a szatmári Dakar-hőssel, ki lehet majd próbálni az íjászatot, az airsoftot és lesz lehetőség ejtőernyős ugrás végrehajtására is.

A fellépők között ott van a franciaországi Necrowretch, a Nightlosers, a Masterpiece és Andy Ghost, a Time of Need, az Aproape Unpluged, a Replika, az Ash, Steli Boldea és a Decease zenekar.

A rendezvény talán leglátványosabb momentumára szombatig kell várni: ekkor, 12 órától a motorosok felvonulását követhetjük majd figyelemmel a régi és új városközpontban, majd 13 órától a magyarországi Erdős Csaba streetfighter-bemutatóját nézhetjük meg a Transilvania sugárúton.

A Dust Riders negyedik motoros találkozójának programja

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: