2009-02-24 13:21:38• hírek • x

Alakformálás, lazítás és egészség

A nők vágyálma egy olyan profi berendezés, ami erőfeszítés nélkül elvégzi helyettük az alakformálást, egyben kellemesen ellazít, ráadásul az egészségük szolgálatában is áll. Mindez Szatmárnémetiben is lehetséges, az Armizette Szépségszalonban te is kipróbálhatod az Ultratone Futura Pro készülék jótékony hatásait.

Az.Ultratone Futura Pro szakszerű technológiára épülő speciális alakformáló berendezés, ami olyan programokat tartalmaz, melyek minden nő és egyre több férfi vágyálmát képezik, vagyis: a fiatalság megőrzését, bőrfeszesítést, méregtelenítést, a zsírréteg fokozatos leépítését, cellulitisz kezelést, teljes alakformálást és nem utolsó sorban arcfiatalítást.

A készülék kifejlesztésében, a legfrissebb bioneurológiai kutatások eredményeit felhasználva a világ számos bioneurológusa és orvosa is részt vett, ezért méltán állíthatjuk, hogy ez a speciális berendezés térségünkben egyedülálló. A készülék különlegessége, hogy személyre szabott kezelési tervet állít össze, figyelembe véve a kliens nemét, életkorát, testalkatát, súlyát valamint a problémás testrészeket. A berendezés egyéni adottságok alapján állítja össze a legoptimálisabb kezelési módszert, ráadásul mindezt egy nagyon kellemes, fájdalommentes kezelési folyamattal párosítja, ami látványos és hosszútávú eredményekkel kecsegtet. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy a kliensek kezelési fázisát folyamatos figyelemmel kísérjék, ugyanakkor a problémás területek függvényében kiszámolja, és ennek alapján javasolja a kezelések számát és gyakoriságát. A kezelési fázisokat a legmodernebb, optimalizáló számítógépes program választja ki, amit 150 programlehetőség közül állít össze.

Zsírcsökkentés

Bizonyított tény, hogy az Ultratone Futura Pro csökkenti a szervezetben felgyülemlett zsírmennyiséget. Ez azt jelenti, hogy képes a zsírt izommá alakítani. Ezzel párhuzamosan lehetővé teszi a súlycsökkentést és karcsúsítást, ami magával vonja a méretcsökkentést egyaránt. A kismamák is fellélegezhetnek, mivel a készülék a szülés utáni karcsúsítást, és a terhességi csíkok eltávolítását is lehetővé teszi.

Látványos cellulitisz csökkentés

Az Ultratone Futura Pro legelismertebb narancsbőrrel kapcsolatos kísérleteit Franciaországban és az Egyesült Államokban végezték. Bizonyított, hogy a kezeléseket követően az ügyfelek narancsbőrének eltávolításában 76,67%-os sikert értek el. További pozitívuma, hogy képes a problémás területek tónusának fokozására: mélyizomtornát végez, ezáltal a fenék izomkidolgozásában és a mell emelésében is nagy szerepet játszik.

Sport és fitnesz

Speciális programjainak köszönhetően, segítségével akár könnyed testépítés is végezhetünk. Fokozza az általános erőnlétet, javítja a szervezet állóképességét és teljesítményét.

Lazítás és terápiás kezelés

A relaxáló Ultratone programnak köszönhetően a szervezetben nagy mennyiségű endorfin szabadul fel, amit nagy sikerrel alkalmaztak depresszióra hajlamos személyeknél, mivel nyugtatja a bőrt és oldja a stresszt. Nem utolsó sorban képes a vérkeringés serkentésére és a görcshajlam csökkentésére. Terápiás kezelésként, rehabilitáció során is sikerrel alkalmazzák.

Arcfiatalítás

Különleges bőrregeneráló programjának köszönhetően eltünteti az arc, a nyak, a homlok és a szemkörnyéki ráncokat egyaránt. Az arcultrahang jóvoltából regenerálja a bőrt és öregedés gátló hatással bír. Az elektródák segítségével egyidejűleg 20 ponton képes az arcot kezelni. Speciális arcmasszásokat végez, mint például mélyizomtónus-, nyirok- és hidratáló masszás valamint a bőr tónusának javítása alkalmas masszás technikát is ötvöz. Ezeknek az arcfiatalító kezeléseknek köszönhetően egészen biztosan elfelejthetjük a plasztikai beavatkozásokat.

A kezelések mindazoknak ajánlottak, akik minimális idő alatt, zsírleszívás vagy egyéb plasztikai beavatkozás nélkül szeretnének igazítani alakjukon és fiatalítani arcukon. Amennyiben erőfeszítés nélküli alakformálásra, természetes ránctalanításra, terápiás kezelésre vagy csak egyszerűen kellemes lazításra vágysz, keresd az Armizette Szépségszalont a Petőfi Sándor utca 8 szám alatt, vagy tárcsázd a 0361/429-780, 0742-925-369 valamint a 0744-672-344-es telefonszámok egyikét. Bővebb információk a www.armizodesign.ro honlapon találhatók.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: